Over

Het Pakhuis Noorderhaven is het een duurzaam innovatiecentrum van en voor Oost-Nederland. We brengen ondernemers, onderwijs en overheid bij elkaar. Door te initiëren, te verbinden, aan te jagen en te doen. Met als doel minder afval, minder co2-emissies, meer innovaties en meer arbeidsplaatsen.

Ons team

Op dit moment zoeken wij een nieuwe gastvrouw/heer voor de Techniekfabriek en het Pakhuis. 

De vacature kunt u zien door op onderstaande link te klikken.

Vacature Gastrouw pakhuis en TFZ

Heb jij een uitdaging voor ons? Wij staan voor je klaar. Aarzel niet om contact op te nemen.

Gerda Beijer

Bea Vreeman

Jan Duits

Waarom?

Het is evident dat innovatieve schone technologie op grote schaal moet worden ingezet. Het leven op aarde wordt in toenemende mate bedreigd. De mensheid heeft één planeet. Er moet balans komen tussen wat we willen en wat de aarde aankan. Nu en in de toekomst. Pakhuis Noorderhaven wil daar een herkenbare bijdrage aan leveren.

Hoe?

Concreet dragen wij daaraan bij door kennisinstellingen, bedrijven, overheden en inwoners in Oost-Nederland te verbinden, uit te dagen en te laten doen, voor de daadwerkelijke realisatie van duurzame initiatieven. Daarbij zijn we pragmatisch en resultaatgericht.

Wat?

We verbinden de kennis, inspiratie en krachten van nuchtere doeners uit het oosten en zorgen ervoor dat meer jongeren kiezen voor een carrière in duurzame bedrijven. Om zo minder afval, minder co2-emissies en meer  duurzame arbeidsplaatsen te realiseren.

Participanten en Gildebroeders in het Pakhuis