Webinar ‘Plastic recycling onder druk’

Webinar ‘Plastic recycling onder druk’

Donderdag 25 juni spreekt Freek Bakker, Director Value Chain Plastics bij SUEZ Nederland over plastic recycling en de dilemma’s op weg naar een circulaire economie. Deze lezing, de vierde in de serie kwartaallezingen over actuele issues met betrekking tot het thema Cleantech, vindt dit keer plaats in de vorm van een webinar. Aanmelden kan via www.cleantechcenter.nl/evenementen.

De afzet van ingezamelde en gesorteerde plastics ondervindt steeds meer moeilijkheden. Wat is nodig om de recyclingmarkt en daarmee ook de circulaire economie van plastics daadwerkelijk een stap verder te brengen? Zijn de brand owner en de consument daadwerkelijk bereid te betalen voor duurzaamheid en te kiezen voor een toekomst waarin de uitputting van fossiele grondstoffen gestopt wordt?

Paneldiscussie
Aansluitend leidt Martin Snijder (Cleantech Center en Aventus) vanuit een tijdelijk studio in de Zutphense Broodfabriek de paneldiscussie. Met aan tafel – naast Freek Bakker – twee regionale kopstukken op het gebied van plastic recycling: Michiel Westerhoff, programmamanager bij CirkelWaarde en Gerard Boschman, projectleider Innovatie bij het Polymer Science Park in Zwolle. Kortom: dé kans om al je vragen over recycling van plastic te stellen aan een kundig panel.

Bijwonen?
De 4PM-webinar ‘Plastic recycling onder druk’ vindt plaats op donderdag 25 juni om 16.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

De webinar ‘Plastic recycling onder druk’ wordt georganiseerd door het Cleantech Center in samenwerking met de Cleantech Regio.